TRES RECORDATORIS D’ INTERES

Molt bones anem a començar l’ any amb alegria, bona vibra i seguir amb les nostre activitats clàssiques i noves.
En primer lloc recordar-vos que aquest dimecres día 10/01/2018 tindrem reunió a la Coma Cross de portes obertes per a tot aquell que vulgui assistir, de 17 a18h.

En segon lloc recordar-vos que el Divendres 12/01/2018 comença un nou curs d’ energíes avançat; Divendres——— 16h a 20h
Dissabte———– 10h a 13h i 16h a 20h

I el Dissabte día 13/01/2018 la tan esperada excursió a Olot, sobre les 9.50h s’hauria d’estar en els aparcaments del Consum, a les 10h ens dirigirem cap a Olot.
Un cop allà anirem a fer una passejada pels arbres centenaris, ja que segons un estudi mèdic realizat per professionals del Institut d’Assistència Sanitari i del Hospital Josep Trueta milloren el dolor i combatre l’ insomni en paciens emb FIBROMIÂLGIA.
Un cop acabada l’ excursió 😋 anirem a DINAR al Restaurant la DEU

Feu un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca