12 de Maig dia mundial de la fibromiàlgia

Benvolgudes7ats associades/ats,

Desde la junta en funcións de l’associacio fibromiàlgia salt, ens plau de comunicar-vos que el dissabte dia 12 de maig, dia mundial de la fibromiàlgia, hem organitzat una sessió de Bodi Balance, gimnàstica suau a l’Era de Cal Cigarro de Salt, dirigida per la nostra estimada monitora Carme Valderrama, especialista en classes d’aigua i de terra per a persones amb fibromiàlgia, desde fa 10 anys
La cita es a les 11h.
En acabat anirem a fer un pica-pica al restaurant “La Gallega” de Salt, on tenim reservat un espai sota la carpa, de 12h a 13h.
Hi esteu convidades totes les associades i associats que esteu al corrent de pagament. tenint en conte que el rebut de l’any 2018, encara no s’ha passa, tret d’en alguns cassos….
Caldrà apuntar-vos enviant un whabbsapp al telefon 607184502.
Deixeu ben clar el vostre nom, siusplau.
Aconsellem de portar roba cómoda per el gimnás i la semarreta de l’associació
Gràcies
Anna Rica
Presidenta en funcions.
 

Feu un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca