FELIÇ ANY NOU 2018

No se si guardar-vos en un banc, perquè valeu molt, en la nevera perquè sou la llet, o en una illa perquè sou un tresor…. en fi, solament volia desitjar-vos El millor per a l’Any Nou! Feliç any!
I recordar-vos que ja queden pocs dies perquè fem nostra particular excursió a Olot, Dimarts o Dimecres donaré totes les instruccions i itinerari, els que falten per apuntar-se, fer-ho al més aviat possible queden poques places

Feu un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca