ESTEM DE VACANCES. ES NOTA?

No passa res, no passa res, simplement creiem que és època d’oci per a tots, Gaudir del temps, de la platja, de la muntanya, de les postes de sol, de la família dels amics, recarreguem piles, que no només ens les mereixem, si no que les necessitem, per tornar amb aquesta actitud POSITIVA que ja ens caracteritza, com a dones de superació.
Sigueu feliços ens veiem al setembre i saber que:

LA DECISIÓ MÉS VALENTA QUE FEM CADA DIA, ÉS LA D’INTENTAR SER FELICES PASSI EL QUE PASSI.

Feu un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca