LADY GAGA TAMBÉ TÉ FIBROMIÀLGIA

La cantant nord-americana Lady Gaga va revelar aquesta setmana que pateix d’una malaltia crònica coneguda com fibromialgia. La lluita de l’artista contra aquesta dolència, que enfronta fa cinc anys, serà part d’un documental que estrenarà Netflix el proper 22 de setembre.

“En el documental, la malaltia i el dolor crònic amb el qual brego és la Fibromialgia. Desig poder ajudar a conscienciar i connectar amb les persones que la tenen”, va assegurar l’artista aquest dimarts en el seu compte de Twitter.

La fibromialgia és un trastorn que produeix dolors musculars i fatiga. D’acord amb l’Institut Nacional d’Artritis i Malalties de la Pell d’EUA, les persones que la pateixen experimenten dolor i sensibilitat en tot el cos, insomni, rigidesa matutina, sensació de endormiscament en mans i peus i dificultat per concentrar-se. Pot estar acompanyada de trastorns de tipus psiquiàtric, per la qual cosa alguns experts la consideren producte de la somatización.

Les seves causes són desconegudes, però pot estar relacionada amb factors genètics, lesions recurrents, esdeveniments estresants i traumàtics i altres malalties.

Feu un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca