SEGUIM AMB LA RATAFÍA, JA ESTÀ FETA

Tal com comentàvem en l’anterior article, avui s’han exposat totes les plantes que es van recollir el dilluns passat, i mmmmmmm……. s’ha procedit a elaborar, la tan esperada RATAFÍA , ara només queda esperar el temps estipulat, i esperem que alguna ens brindi amb el tan preuat líquid en mà, XIN XIN.

Feu un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca