DIADA DE SANT JORDI 2017

L’associació de Fibromiàlgia Salt està preparant la diada de Sant Jordi a les paradetes del carrer Major de Salt. Serà el nostre tercer any, però aquest serà diferent de tots els demés proposat, el·laborat i executat per dues associades amb molt de carisma i moltes ganes de treballar, serà molt innovador.

Quan faltin pocs dies us farem una descripció de tot el que farem. Per ara només podem donar-vos la imatge de les persones que s’estan encarregant de que aquest dia sigui tal i com em descrit.

Esperem la vostra participació i col·laboració, sabem que us agradarà.

 

 

La Junta, 2017.

Diada Sant Jordi
Diada Sant Jordi

Feu un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca