TERCERA ASSEMBLEA

Acabem de celebrar la tercera assemblea, ja estem considerades com una associació ferme i reconegudes per entitats i professionals de la medicina. Gràcies a tothom: entitats, professionals, associats, simpatitzants i reste.                 

Deixa un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca