PROPER CURS D´ENERGIES

Desde la junta de fibromiàlgia Salt us fem saber que:
Hi haura curs d’energies el desembre dies:11,12,13 , primer nivell i 18,19,20 segon nivell, de 18h a 20 h.
Sala de formacio 1.
Gener dies 12 i 13 de 18 a 20. Sala de formacio 1 per curs avancat d’energies.
Per apuntar-s’hi cal trucar a la Pilar : 601027550.

Feu un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca