ASSEMBLEA GENERAL

Benvolgudes associades:
El dia 7 de febrer hi ha convocada l’assemblea general ordinaria, com cada any.
Sera a la Coma Cros a les 19h.
Es important la vostra assistencia, doncs hi haura canvi de càrrecs de la junta.
Tambe us demanem la vostra col.laboració en aquest tema. Totes les candidates a presentar-s’hi cal que contactin amb mi o la resta de la junta abans de l’assemblea. La setmana que ve us passarem els punts del dia.
Gracies per el vostre interes.

Tria la teva xarxa i deixa un teu comentari

Loading Facebook Comments ...

Deixa un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca