SEGUIM AMB LA RATAFÍA, JA ESTÀ FETA

Tal com comentàvem en l’anterior article, avui s’han exposat totes les plantes que es van recollir el dilluns passat, i mmmmmmm……. s’ha procedit a elaborar, la tan esperada RATAFÍA , ara només queda esperar el temps estipulat, i esperem que alguna ens brindi amb el tan preuat líquid en mà, XIN XIN.

Tria la teva xarxa i deixa un teu comentari

Loading Facebook Comments ...

Leave a Comment

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca