ELABORACIÓ DE RATAFÍA DILLUNS 26

PREMI, LA VIDA RECOMPENSA de manera EXTRAORDINÀRIA als qui es lliuren de forma EXTRAORDINÀRIA. En aquesta ocasió escric aquesta cèlebre frase, perquè les meves companyes després de la recollida de plantes, per aprendre el diccionari de la naturalesa, a ple sol. Aquest Dilluns dia 26 de Juny, amb la saviesa de Joan Puig, es farà ratafía, a les 9 hores del matí en la Coma Cros. Qui vulgui venir està convidat a veure aquest procés, per a mi, màgic de com amb unes quantes herbes que ens dóna la naturalesa mare i el bon fer dels participants sorgirà la tan rica beguda, mmmmmmm…….

Tria la teva xarxa i deixa un teu comentari

Loading Facebook Comments ...

Deixa un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca