RECOLLINT HERBES PER PREPARAR XAROPS I ALTRES.

SEGONS L’ASCENDÈNCIA NATURAL
Qualsevol lloc del món, per més apartat que es trobi, posseeix en la seva superfície una mica més que un ser vivent, plantes que han desenvolupat extraordinàries propietats que serveixen a l’ésser humà per aplacar les dolències que ho afligeixen.

El seu origen es remunta a aproximadament 8000 anys a.C en el continent asiàtic, on l’aplicació d’aquestes plantes ja mostraven bons resultats. A Egipte, els faraons van presentar un gran interès per aquestes plantes, no només per les seves propietats curativas, sinó també per a l’elaboració d’olis i cosmètics.

Tant romans com a grecs van desenvolupar diverses formes per aprofitar al màxim les seves propietats i elaborar diferents maneres per poder utilitzar-les. Hipócrates, pare de la medicina, ja havia atorgat gran importància a la medicina preventiva en considerar les plantes com un element fonamental per al desenvolupament d’aquesta important ciència.

Per això aquest matí l’Associació de Fibromialgia Salt, i Joan Puig remeier reconegut, han sortit a caminar per les Davesas de Salt per estudiar i recollir plantes, per així poder elaborar, ratafía, xarop de saüc i oliï d´hipèric.

Feu un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca