Xerrada del Dctor Riera i Enfermera Marissa

Aquest matí s’ha fet una xerrada amb el Doctor Riera i la infermera Marissa. Doncs moltes persones després d’haver estat diagnosticades de fibromialgia i SFC, l’hi havien demanat. Per comentar, parlar, interactuar i dissipar, una de la majors incerteses.
Què fas amb la teva vida?, quan et diuen. Sra vostè té fibromialgia.
Perque és aquí on les pors, els dubtes, la solitud d’aquesta malaltia, portada en silenci, gairebé incomprensible pels del nostre al voltant, (Parella, pares, fills, amics, familiars i companys).
És per això que des de l’interior del nostre cervell, sense dir ni una paraula demanem a crits, I ara queeeeee?
Doncs bé, amb aquest ara que, han vingut el Doctor Riera i la infermera Marissa, per seguir recolzant-nos, donar-nos el seu punt de vista, fer-nos veure, que malgrat tot, som grans lluitadores, que malgrat els nostres dolors i malestar, nosaltres podem, que no hem d’abandonar-nos i abonar-nos, a la part fàcil i senzilla, que és la d’enroscar-nos en els nostres sofàs i llits.
Si no tot el contrari que sortim aquí fos que li diguem a la fibromialgia que podem conviure amb ella, però pera a això cal posar molta força de voluntat, autodisciplina i gent com les de l’associació de fibromialgia de Salt, que sempre estan a l’avantguarda de teràpies alternatives, que ens faran un seguiment i una trobada trimestral, que ens recolzaran física i psicologicament
I jo com sempre dic, sense ells, i sense vosaltres aquesta associació (ASSOCIACIÓ DE FIBROMIALGIA SALT), no seria el que és.
Gràcies.

Feu un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca